Etsi sivustolta


Kirjaudu jäsensivuille

Jos sinulla ei ole tunnusta tai tunnuksesi ei toimi, ota yhteyttä ylläpitoon. Tunnuksia ei luoda automaattisesti.
Foorumille tarvitset eri tunnukset. Rekisteröidy foorumisivustolla.
 
Aikuisten harrastekerhot Tulosta Sähköposti

Huom! Mikäli kerholistoilta ei löydy sinulle sopivaa lajia, voit tiedustella klubin puheenjohtajalta mahdollisuudesta perustaa oma kerho. Yhteystiedot löytyvät johtokunnan sivulta. Muistathan myös, että Suomi-Klubilla ei ole tapaturmavakuutusta kerhoihin ja tapahtumiin osallistuville.

 

____Äijäjooga____

Joogaa äijille.

YHTEYSHENKILÖ
Niko Simola
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

____Etanakerho____

Etanakerho kokoaa yhteen pysyvästi Belgiassa asuvat suomalaiset sekä heidän perheensä. Etäilijät eli etanat asuvat kaukana pääkaupunkiseudusta, heillä on useampi kuin yksi kotikieli, he ovat integroituneet paikalliseen elämään ja heillä on Suomen kontaktit katoamassa. Kerho kokoaa ja jakaa kokemuksia samanhenkisten kesken. Tule mukaan mukavaan joukkoon. Suomalaisia löytyy Brysselin ulkopuolelta Valloniasta muun muassa paikoista Huy, Namur, Marche-en-Famenne, Ottignies, Brugelette ja Binche. Ottakaa yhteyttä, tapaamiset "etana" ja livenä, yksin, kaksin, kolmisin ja isommissakin ryhmissä. Flanderin puolelta kaivataan myös yhteyshenkilöä. Sielläkin on paljon suomalaisia hajallaan.

YHTEYSHENKILÖ
Rita Kajo
rita.kajo at gmail.com
064 366 564


____Kirjallisuuspiiri____

Kiinnostaako kirjat ja lukeminen? Tykkäätkö jutella lukemastasi? Kirjallisuuspiirissä keskustelemme valituista kirjoista ja kirjailijoista sekä vaihdamme lukuvinkkejä ja vertailemme kokemuksiamme kirjallisessa maailmassa. Kokoonnumme noin kerran kuussa Brysselin Merimieskirkon kirjastossa.

YHTEYSHENKILÖ
Helena Parantainen
helena.parantainen(at)kolumbus.fi
0460 96 16 87


____Koirakerho____

Harrastusryhmä koirista kiinnostuneille.

YHTEYSHENKILÖ
Päivi Reijonen
reijonen.paivi at gmail.com
0486 110 522


____Saunaillat____

Suomi-Klubin saunaillat löylytellään perjantaisin klo 19.00 - 23.00 Hotelli Scandicissa, Rue d'Arenberg 18, 1000 Bryssel. Naisille ja miehille on erillinen puku-/pesuhuone ja sauna. Saunamaksu on 9 euroa pyyhkeineen. Saunamaksu maksetaan hotellin vastaanottoon lähdettäessä. Omat juomat mukaan.

YHTEYSHENKILÖ
Satu Ylänen-Campbell
satustyc at gmail.com
0475 861 932

 

____Viherpeukalot____

Kokoontumisissa opitaan ja keskustellaan puutarhanhoidosta Belgiassa.

YHTEYSHENKILÖ
Taija Toratti
taija.toratti at skynet.be
0473 251 444


____Villeroy & Boch -kerho____

Suomi-Klubin Villeroy & Boch -kerho järjestää ostosmatkoja Villeroy & Bochin tehtaanmyymälöihin Luxemburgiin ja Saksaan (Mettlach ja Wadgassen) sekä astioiden osto- ja myyntipäiviä. Lataa tästä Ajo-ohjeet V&B -myymälöihin.