Etsi sivustolta


Kirjaudu jäsensivuille

Jos sinulla ei ole tunnusta tai tunnuksesi ei toimi, ota yhteyttä ylläpitoon. Tunnuksia ei luoda automaattisesti.
Foorumille tarvitset eri tunnukset. Rekisteröidy foorumisivustolla.
 
Lasten urheilukerhot Tulosta Sähköposti
Huom! Mikäli kerholistoilta ei löydy sinulle sopivaa lajia, voit tiedustella klubin puheenjohtajalta mahdollisuudesta perustaa oma kerho. Yhteystiedot löytyvät johtokunnan sivulta. Muistathan myös, että Suomi-Klubilla ei ole tapaturmavakuutusta kerhoihin ja tapahtumiin osallistuville.

 

____Flying Finns -yleisurheilukerho____

Yleistä kerhosta

Flying Finns –yleisurheilukerho toimii keväisin ja syksyisin ja sinne ovat tervetulleita kaikki reippaasta ulkoliikunnasta kiinnostuneet lapset ja nuoret (3-vuotiaat ja sitä vanhemmat). Kevätkausi käynnistyy maaliskuun alussa ja jatkuu noin kesäkuun puoleenväliin saakka. Syyskausi alkaa syyskuun alussa ja jatkuu joulukuun alkupuolelle. Yleisurheilukerho kokoontuu lauantaisin klo 15.00 – 17.00 ADEPSin yleisurheilukentällä Auderghemissa Centre Sportif de la Foret de Soignesissa, osoitteessa 2057 Chaussee de Wavre, 1160 Bryssel.

Ilmoittautuminen

Yleisurheilukerhoon ilmoittaudutaan ottamalla yhteyttä sähköpostitse kerhon vetäjään Heikki Väänäseen tai Suomi-Klubin urheiluvastaavaan Matti Soiniseen (yhteystiedot alla). llmoittautua voi myös kentällä, mutta mieluiten otamme ilmoittautumiset vastaan sähköpostitse, jolloin tietojen kirjaaminen on vaivattomampaa. Yu-kerhon toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden. Osallistumismaksut ovat 15 – 25 euroa per kausi lapsen syntymäajan perusteella.

YHTEYSHENKILÖ
Heikki Väänänen
heikki.vaananen at telenet.be
0485 863 048

YHTEYSHENKILÖ
Matti Soininen
matti.soininen at telenet.be
0495 244 149

Harjoitusryhmät

Pienimmät lapset 3 – 4/5 -vuotiaat muodostavat oman ”Vauhtivekarat” –ryhmän ja he tutustuvat yleisurheilun jaloihin taitoihin leikkien avulla. 5/6 – 7/8 –vuotiaat lapset muodostavat ”Muksut” -ryhmän, joka leikkien lomassa harjoittelee myös eri yleisurheilulajeja. Vekarat ja Muksut saattavat urheilla myös yhdessä ja ryhmissä sovelletaan ns. kiertävää vetovuoroa, eli vanhemmat vuorollaan leikittävät ja urheiluttavat lapsia. Lisäksi vanhempien tulee huolehtia, että lapsella on aina huoltohenkilö paikan päällä.

Tenavilla (7 – 11v) sekä Isoilla tytöillä ja Isoilla pojilla (11v ja sitä vanhemmat) on harjoitusohjelma, joka sisältää alkuverryttelyn, tekniikka- ja kuntoharjoituksia, harjoituskilpailuja sekä loppuverryttelyn. Lisäksi kauden aikana järjestetään kerhon mestaruuskilpailut erikseen ilmoitettavina lauantaipäivinä.

Ryhmien ikärajat eivät ole ehdottomia, vaan halujen mukaan voi siirtyä ryhmästä toiseen.

Mahdollisimman monen vanhemman apua tarvitaan toimitsija- ja ohjaajatehtävissä, jotta ryhmät pystytään pitämään sopivan kokoisina. Toimitsija- ja ohjaajatehtäviin ovat kaikki tervetulleita!

 

____Juniorijääkiekko____

Juniorikiekkoilukysymyksissä voit ottaa yhteyttä Leuvenin jäähalliin, Ice Hockey Club Leuven VZW, joka sijaitsee osoitteessa Ondernemingsweg 1, 3001 Heverlee. Klubin nettisivut löytyvät täältä http://www.ihcl.be/home/english. Voit tiedustella jääkiekon peluuseen ja tuomarointiin liittyvistä harrastusmahdollisuuksista myös alla olevalta henkilöltä.

YHTEYSHENKILÖ
Matti Soininen
matti.soininen at telenet.be
0495 244 149

 

____Lapsijumppa____

Lapsijumppa järjestetään sunnuntaisin klo 10.30 - 11.30 Woluwen Eurooppa-koululla, osoitteessa Avenue Oscar Jespers 75, 1200 Woluwe-Saint-Lambert. Syyslukukausi alkaa syyskuun puolessa välissä ja sisältää 10 jumppakertaa. Kevätlukukausi alkaa tammikuun puolessa välissä ja sisältää 10 jumppakertaa.

YHTEYSHENKILÖ
Miia Van Gelder
miiavangelder at hotmail.com
0479 728 709

 

____Lasten ja nuorten sähly____

Lapset ja nuoret (samaan aikaan miesten sählyvuoron kanssa) pelaavat sählyä sunnuntaisin klo 16.00 - 18.00 Woluwen Eurooppa-koululla, osoitteessa Avenue Oscar Jespers 75, 1200 Woluwe-Saint-Lambert.

YHTEYSHENKILÖ
Matti Soininen
matti.soininen at telenet.be
0495 244 149

 

____Nappulajalkapallo____

Nappulajalkapalloa pelataan sunnuntaisin klo 12.30 - 14.00 Woluwen Eurooppakoulun kentällä, osoitteessa Avenue Oscar Jespers 75, 1200 Woluwe-Saint-Lambert. Jalkapalloa pelataan kahdessa ryhmässä (mikäli vetäjiä on riittävästi), jotka ovat ennen vuotta 2002 syntyneet ja vuoden 2002 jälkeen syntyneet. Lopullisessa ryhmäjaossa huomioidaan kuitenkin lapsen taitotaso, koko ja oma toivomus. Alaikäraja on joka tapauksessa 5 vuotta. Hyvät jalkapallokengät (alusta tekonurmi ja sen takia pitkät housut) ja oma pallo pitää ottaa mukaan. Jotta pelaaminen (ajankäyttö) olisi tehokasta, pienille on hyvä opettaa kengännauhojen sitomista tai hankkia tarrakengät. Lisäksi evästaukoa ei futiksessa pidetä, juomataukoja kylläkin. Alle 5-vuotias voi tulla mukaan, jos oma vanhempi (tai muu vastaava henkilö) on mukana personal trainerina.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita ohjaajiksi. Mitä pienemmät ryhmät, sitä enemmän lapset saavat treenata odottelun ja jonottelun sijaan.

Ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse alla olevalle henkilölle. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan seuraavat tiedot:
  • lapsen nimi
  • syntymävuosi
  • yhteystiedot (huoltajan nimi, koti- ja matkapuhelin, osoite sekä sähköpostiosoite)
YHTEYSHENKILÖ
Jukka Himmanen
0493 66 71 76