Etsi sivustolta


Kirjaudu jäsensivuille

Jos sinulla ei ole tunnusta tai tunnuksesi ei toimi, ota yhteyttä ylläpitoon. Tunnuksia ei luoda automaattisesti.
Foorumille tarvitset eri tunnukset. Rekisteröidy foorumisivustolla.
 
Klubilainen-uutiskirje Tulosta Sähköposti

Parlöörin, klubin kotisivujen ja Facebookin lisäksi voit pysyä belgiansuomalaisittain kiinnostavista asioista ajan tasalla myös Klubilaisen avulla.

Klubilainen on Suomi-Klubin ylläpitämä sähköpostiryhmä. Sen kautta yhdistys välittää jäsenilleen ajankohtaista tietoa klubin tapahtumista ja muista kiinnostavista menovinkeistä Belgiassa. Ryhmään voivat liittyä vain Suomi-Klubin jäsenet. Jäsenyys tarkistetaan sekä Klubilaiseen liityttäessä että vuosittain jäsenmaksutarkistuksen yhteydessä. Klubilainen toimii Yahoo Groupsin kautta.

 

Ryhmään liittyminen

Klubilaiseen pääset mukaan seuraavasti:

  • Lähetä sähköpostia osoitteeseen klubilainen-subscribe at yahoogroups.com.
  • Saat paluuviestin, joka pyytää sinua varmistamaan osallistumisesi.
  • Vastaa paluuviestiin ja varmista sillä ryhmään liittyminen.
  • Kun sinut on lisätty listalle, saat tervetuloviestin.
  • Klubilaisen kautta lähetetyt uutiskirjeet tulevat sitten siihen sähköpostiosoitteeseen, mistä lähetit liittymisviestin.

Huom! Tiettyjen organisaatioiden sähköpostijärjestelmät eivät välitä massapostituksia. Klubilainen kannattaa siis tilata esimerkiksi kotisähköpostiosoitteeseen. Ryhmään liityttäessä tietojen tarkistaminen vie jonkin verran aikaa ja niitä päivitetään käytännössä kerran kuukaudessa. Klubilainen on suljettu järjestelmä ja ainoastaan ryhmän ylläpitäjä voi lähettää Klubilainen-uutiskirjeitä.

 

Jäsenyystilanteen tarkistaminen

Klubilainen-ryhmän jäsenyystilanteesi voit tarkistaa Yahoo Groupsista. Rekisteröidy Sign In -linkistä ja toimi sieltä löytyvien ohjeiden mukaan. Merkitse sähköpostiosoitteeksi se, millä olet liittynyt Klubilaiseen.

 

Sähköpostiosoitteen muuttaminen

Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, sinun tulee itse vaihtaa osoitteesi Yahoo Groupsissa. Sähköpostiosoitteen vaihtaminen vaatii, että olet ensin rekisteröitynyt sivuille. Voit myös liittyä uudella sähköpostiosoitteellasi uudestaan Klubilaiseen. Tällöin sinun tulee ilmoittaa Klubilaisen ylläpitäjälle myös vanha osoitteesi, jotta se voidaan poistaa listalta.

 

Muuta huomioitavaa

Klubilainen-sähköpostiryhmän ylläpitäjän tavoitat osoitteesta klubilainen at suomi-klubi.com. Jos tiedät kivan tapahtuman tai jonkin muun aiheen, jota voisi mainostaa Klubilaisessa, lähetä siitä sähköpostia edellä mainittuun osoitteeseen. Huomioithan vielä, että

  • Suomi-Klubin jäsenyyttä koskeviin kysymyksiin vastaa jäsenvastaava.
  • Klubilainen-ryhmän ylläpitäjä ei vastaa tietokoneita, -järjestelmiä, -yhteyksiä, eikä tietokonesovelluksia koskeviin kysymyksiin.
  • Klubilainen-uutiskirjeissä lähetetään vain Suomi-Klubin mainosvastaavan kanssa erityisehdoin ja –maksuin sovittuja mainoksia. Ethän lähetä mainosmateriaalia Klubilainen-ryhmän ylläpitäjälle.