Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus Salasana: Muista minut
  • Sivu:
  • 1

AIHE: halvalla suomesta belgiaan uudestaan ja uudestaan

halvalla suomesta belgiaan uudestaan ja uudestaan 13 vuotta, 4 kuukautta sitten #2049

  • miksi
Hei,
minulle kävi niin onnettomasti, että otin ja rakastuin belgialaiseen... Nyt minä yritän etsiä keinoa, jolla pääsisin matkaamaan Suomen ja Belgian väliä säännöllisesti ja mahdollisimman edullisesti - sanotaan nyt, että viitisen kertaa vuodessa edestakaisin. Olen epätoivoinen, sillä kuvittelin, että lentoyhtiöillä olisi jonkinlaisia sarjalippuja tarjottavanaan, mutta tähän mennessä en ole löytänyt ainoatakaan mainintaa mistään sen tapaisesta... Niinpä ajattelin kääntyä tämän sivuston puoleen. Eli jos kenellään on minkäänlaista köyhälle opiskelijarukalle sopivaa ideaa, niin olkaa niin kiltteja jä kertokaa...
Kiitos

Vs:halvalla suomesta belgiaan uudestaan ja uudestaan 13 vuotta, 4 kuukautta sitten #2050

Moi,

Stockmannin hulluiltapäiviltä saa keväisin ja syksyisin ostettua muistaakseni hintaan 165 e meno-paluu Finnairilla. Kannattaa katsoa myös Blue1:n lentoja Amsterdamiin ja Pariisiin. Heillä on välillä erittäin edullisia lentoja ja maksaa kyllä vaivan tulla junalla loppumatka perille.

Vs:halvalla suomesta belgiaan uudestaan ja uudestaan 13 vuotta, 4 kuukautta sitten #2051

En nyt tieda mita tarkalleen ottaen pidat halpana; mutta paras tarjous lienee talla hetkella SN Brusselsin kesapromo 207.53e veroineen ja kuluineen. Ilmeisesti voi buukata vain www.flysn.com sivuilta.

Vs:halvalla suomesta belgiaan uudestaan ja uudestaan 13 vuotta, 4 kuukautta sitten #2052

Pista esim. tanne ilmoitus, jossa etsit kimppakyytia. Kesalla ainakin jengia tulee ja menee niin kun Stockmannin ovista.

Vs:halvalla suomesta belgiaan uudestaan ja uudestaan 13 vuotta, 4 kuukautta sitten #2066

Blue 1 lentää Brysseliin, välilasku tukholmassa tai Köpiksessä.

Jos tosissaan haluaa kikkailla niin Laivalla Tukholmaan ja sitten Ryanair:illa Brysseliin. Meno-paluun (laivamatkat ja lentobussit mukaanluettuna) saattaa saada 80€ hintaan.

tsemppistä!

Vs:halvalla suomesta belgiaan uudestaan ja uudestaan 13 vuotta, 4 kuukautta sitten #2067

SN Brussels Airlines on edullinen kun varaa matkan 3 kk etukäteen. Nykyisin voi varata myös pelkän menon. Maksoin heinäkuun menosta 88,44 euroa veroineen, kun varasin liput huhtikuussa. Kannattaa myös seurata tarjouksia netistä. Onnea suhteelle!

Vs:halvalla suomesta belgiaan uudestaan ja uudesta 13 vuotta, 4 kuukautta sitten #2070

  • iaf
Voisit harkita myos Tampere-Riika (ryanair) Riika - Bryssel (air baltic) reittiä. Oli ainakin viime kesänä halvin reitti.

Vs:halvalla suomesta belgiaan uudestaan ja uudestaan 13 vuotta, 4 kuukautta sitten #2071

  • Nitta
  • POISSA
  • Viestit: 32
Halppislentoyhtiöistä yksi vaihtoehto on myös AirBerlin (www.airberlin.com) joka lentää Helsingistä Amsterdamiin ja Dusseldorfiin - alkaen 1 eur + kulut (sivustolla laskuri ilmoittaa myös kokonaishinnan), mutta ko. hinnan saaminen vaatii aikaista varaamista. Molemmista kohteista pääsee sitten junalla loppumatkan.

Vs:halvalla suomesta belgiaan uudestaan ja uudesta 13 vuotta, 3 kuukautta sitten #2127

  • NKarhapaa
Heippa ! Minun rakkauteni on Suomessa, mina Belgiassa. Lentoja saa 160 eurolla veroineen meno-paluuna netista SN Brussels Airlinesilta, kun ostat lennot minimi 2 kuukautta aikaisemmin.. Katso sivusto: www.flysn.be
Bonne chance Nina

Vs:halvalla suomesta belgiaan uudestaan ja uudestaan 13 vuotta, 2 kuukautta sitten #2214

Blue1:lla on tarjolla hullun halpoja lentoja ajalle 1.11.06-28.2.07. Kannattaa käydä katsomassa; ensi vuoden puolella saattaa saada lennon Helsingistä Brysseliin jopa hintaan 10 e + verot!!
  • Sivu:
  • 1
Sivu luotiin ajassa: 0.18 sekuntia