Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus Salasana: Muista minut

Profiili käyttäjälle belgi

  • POISSA
  • Rekisteröitymispäivä: 27.05.2008
  • Viimeksi paikalla: 06.11.2016
  • Aikavyöhyke: GMT +0:00
  • Paikallinen aika: 12:56
  • Viestit: 17
  • Profiilin katselut: 796
  • Asuinpaikka: Tuntematon
  • Sukupuoli: Tuntematon
  • Syntymäpäivä: Tuntematon

Allekirjoitus

Viestit

Viestit

emo
Ammattikoulutuksesta en tiedä, mutta käytännön oppia voit etsiä esimerkiksi luomutiloilta wwoofing organisaation kautta. www.wwoof.be/list/liste_des_hosts.php . Esimerkiksi Whost numero 56 on vuohitila, jossa tehdään vuohenjuustoa. Wwoofing-tilat antavat ruuan ja majoituksen. Kannattaa tutustua.
Juustoalan koulutust ...
Kategoria: Yleinen keskustelu
emo
Hei! Schaerbeekissa asuva miniäni voisi olla kiinnostunut. Laitoin hänelle viestin.
Puolipäivähoitajaa 2 ...
emo
Namur kutsuu elokuvafestareille 29.11. - 2.12. Lauantaina 30.11.(kello 13) siellä näytetään suomalainen Jukka Kärkkäisen ohjaama Kovasikajuttu, dokumenttielokuva "vähän erilaisesta punk-yhtyeestä". Lokakuussa 2013 Kovasikajuttu palkittiin vuoden parhaana tv-dokumenttina yleisradioyhtiöiden järjestämässä Prix Europa -kilpailussa.

EOP festivaali keskittyy vammaisuuteen sen kaikissa muodoissa. Sivuilta www.eopfestival.be löytyy lisää. Elokuvat ovat alkuperäisversioita, erittäin kansainvälisiä, korkealaatuisia ja monipuolisia. Vammaisten pääsy saliin on otettu huomioon samoin kuin heidän erityistarpeensa (viittomakielinen tulkkaus, kuulokkeet näkövmmaisille, pääsy saliin rullatuolilla jne.)

Tervetuloa ! Lisätietoja Marjalta 0476/67.35.77
Kovasikajuttu ! (EOP ...
Kategoria: Yleinen keskustelu
emo
Tuttavani järjestää toistamiseen hauskan ja paljon suosiota saaneen Mölkky-kilpailun Namurin Citadellella elokuun 25. päivä. Hän etsii sinne suomalaista väriä ( vaikka Suomi-tuotteita myyvä teltta, suomalaista ruokaa, Suomi-infoa ) mutta myös mahdollista sponsoria. Jos joku lukijoista tuntee kiinnostusta, toimin mielelläni välikätenä järjestäjään päin. Myös suomalaiset joukkueet ovat tervetulleita. Aloittelijoillakin on siellä mahdollisuus kokeilla tätä kivaa suomalaista peliä eli mukaan vaan!

Miten toimia, jos haluaa hakea vaikka Finnairilta tukea? Olisiko toiveita saada Finnair paikallisen urheilutapahtuman sponsoriksi? Keneen tulee ottaa yhteyttä?

Minulle voi soittaa numeroon 0476/67.35.77

Marja
Mölkkykilpailu - Fin ...
Kategoria: Yleinen keskustelu
emo
Namurissa on ensi lauantaina 25. elokuuta Mölkky-kilpailu eli Open de Mölkky !

Halukkaat kirjoittautukoot nettisivun www.les-djoueus-di-molkky.be/contact/ kautta. Tulkaa suurin joukoin puolustamaan Suomen värejä ja ehkäpä myös opettamaan peliä belgialaisille .

Samalla tarjoutuu tilaisuus tutustua Namurin kaupunkiin, kyllä kannattaa!
Molkky-peli
Kategoria: Yleinen keskustelu
emo
Jos ei Brysselistä löydy, tunnen erään belgialaisen kääntäjän Namurissa. Hän käy töissä Brysselissä, jos on tarvetta tavata henkilökohtaisesti.
valantehnyt kielenkä ...
Kategoria: Yleinen keskustelu
emo
Hei Jenni. Joko löysit pikkuisellesi ruuat vai vastako suunnittelet tuloa Belgiaan?
Vauvanruuat Belgiass ...
Kategoria: Yleinen keskustelu
Lisää
Sivu luotiin ajassa: 0.09 sekuntia