Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus Salasana: Muista minut

Profiili käyttäjälle Vind

  • POISSA
  • Rekisteröitymispäivä: 19.05.2008
  • Viimeksi paikalla: 21.04.2012
  • Aikavyöhyke: GMT +0:00
  • Paikallinen aika: 05:07
  • Viestit: 13
  • Profiilin katselut: 744
  • Asuinpaikka: Tuntematon
  • Sukupuoli: Tuntematon
  • Syntymäpäivä: Tuntematon

Allekirjoitus

Viestit

Viestit

emo
Vastaavissa tilanteissa minä aina menen Rue Brabantin (Gare du Nordin takana) turkkilaisiin tai marokkolaisiin kauppoihin. Eikä maksa paljoa!
Mistä patja?
Kategoria: Yleinen keskustelu
emo
Minä käyn reumatologi-fysiatrilla Jettessä.
Puheliaaksi ja tietoajakavaksi en voi lääkäriäni kehua, mutta ammattitaitoista hoitoa olen saanut ja se on tehonnut. Kaikki mahdolliset kokeet otettiin heti jne.
Centre Medical de Jette
Boulevard de Smet de Naeyer 290 A
1090 Jette
puh 02-4287145
Mistä löydän hyvän r ...
emo
Minä vein hammaslääkärikammoisen lapseni St. Pierre -sairaalan stomatologie-osastolle ja palvelu on ollut hirmuisen hyvää! Ainoa haitta on tosi pitkät jonot ja odotusajat. Aikuisakin siellä olen nähnyt
Keskustassa pörssin ja keskusaseman välissä noin suunnilleen.
Hammaslääkäriapua?
emo
Tilannekatsaus: menimme sitten tuohon paikalliselle hammaslääkärille ja taas sama juttu. Tyttö sai hysteriakohtauksen eikä hommasta tullut mitään. Lääkäri suositteli menemään sairaalaan hammaslääkärille.

Netistä niitä tutkailin ja kirjoitin viesti St. Pierren ajanvaraukseen. Ilmeisesti viestini oli aika tuskainen, sillä heti seuraavana aamuna sieltä soitettiin ja käskettiin tuomaan lapsi vastaaotolle 2 päivän päästä, "väliajalle" eli joudumme odottamaan jokusen aikaa.

Siellä tunnin odottelimme ja lapsi pääsi vastaanotolle. Hammaslääkäri jutteli tosi kivasti, selitti lapselle kaiken. Ja , yllätys yllätys, lapsi antoi hoitaan hampaansa. Itkua oli ehkä 20 sekuntia, kun edellisessä paikassa hän huusi kuin pistetty sika 20 min kunnes oksensi.

Seuraavalla kerralla hoidetaan lohjennut poskihammas. Jos lapsi yhtään pistää vastaan, varataan aika ilokaasuun.

Miksen vienyt häntä sinne heti alusta pitäen????
Hammaslääkäri lapsel ...
emo
Onko kokemusta kenelläkään hyvästä ja hellästä lapsiin erikoistuneesta hammaslääkäristä?

Olemme käyttäneet 2 lasta hammaslääkärillä, joka harjoittaa ammattiaan myös lastensairaalassa (Fabiola) mutta viimeisimmällä visiitillä hän pelotteli meidän 5v puolikuoliaaksi. Lapsi ei enää suostu sinne menemään, eikä isäkään, jonka mukaan lääkärin käytös oli ennenkuulumatonta.

Hammas täytyy kuitenkin saada paikattua ... pahaa pelkään että tarvitaan enemmmän kuin paikallispuudutus...

Kokemuksia?
Ja kiitos jo etukäteen!
Hammaslääkäri lapsel ...
emo
Meidän viime kesän reissu autolla meni näin:

Bxl-Hampuri, yö Novotel-ketjussa
Hampuri-Lund (Tanska+silta), yötä vandrarhemmissa, joka oli tehty junaan - huisin hauskaa lasten mielestä! www.trainhostel.se
Lund-Tukholma, muutama yö Scandicin kesähinnoilla
Laivalla Helsinkiin.

Takaisinpäin vähän erilailla:
Hki-Tukholma laivalla. Siitä Kolmardenin eläintarhaan ja taas yö Scandicissa
Sitten seuraavan aamuna eteläiseen Ruotsiin ja TT-linesin yölaivalla yli Travemündeen ja aamusta ajo kotiin Brysseliin. Näin säästyi yksi matkapäivä takaisinpäin tullessa.

Meidän perheelle sopi hidas matkanteko eli noin 600 km päivässä. Pysähdyimme kahden tunnin välein (jos ei useamminkin) jotta lapset pääsi juoksemaan.

Muutama päivä Tukholmassa oli nasta juttu isoille ja pienille.
Kokemuksia auto/laiv ...
emo
Lasse, haluatko kommentit tänne vai johonkin sähköpstiosoitteeseen?
Viime kesän matka on vielä hyvin muistissa
Kokemuksia auto/laiv ...
emo
Vieläkin Ritarille:

Meidän kunnallisessa koulussamme on jo esikoisen maternelliajoista alkaen (nyt 3. luokalla primairessa) järjestetty yksi "iso" vanhempainkokous, jossa rehtori esittelee jotain yleisiä juttuja koulusta ja luokan ope(t) kertovat tarkemmin koulupäivien rakenteesta, ekskursioista ym, vanhemmat saavat lapsen työt nähtäväksi ja voivat esittää vähän privaatimmin myös lasta koskevia kysymyksiä.

Tänään on primairelaisen kokous, koska eilen saatiin ekat välitodistukset. Tapana on että vuoden ekan ja kolmannen todistuksen jälkeen on mahdollisuus tavata opet nokatusten ja keskustella koululaisen menestyksestä jne.

Todellakin on paljon eroja koulujen välillä. Meidän koulu on ihan tavallinen koulu, paljon maahanmuutajia, ihan tavanomaisella alueella Brysselissä. Reksi on nuorehko ja hyvin aktiivinen. Opettajat ovat pysyneet samoina vuodesta toiseen eli pikkusisko on melkein kaikille opettajille jo puolituttu.
Dislexia
emo
Kysymys Ritarille, miten teidän 4 v aikoinaan sanoi ranskan s-ch-z-äänteet? Koulussako niihin puututtiin ja sitä kautta puheterapeutille ohjattiin?

Meillä on 4 v tyttö joka on oppinut puhumaan varhain, mutta nuo s-äänteet tulevat kaikki samanlaisina, tavallista s-äännettä lähellä olevana. Hän on nyt maternellen toisella. Itse olen asiaan kiinnittänyt huomiota jo jonkin aikaa, mutta ope ei ole koskaan maininnut asiasta. Täyykin ottaa puheeksi kun parin viikon päästä on vanhempainilta.
Dislexia
Lisää
Sivu luotiin ajassa: 0.07 sekuntia