Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus Salasana: Muista minut

Profiili käyttäjälle J.K

  • POISSA
  • Rekisteröitymispäivä: 17.05.2008
  • Viimeksi paikalla: 10.01.2016
  • Aikavyöhyke: GMT +0:00
  • Paikallinen aika: 09:52
  • Viestit: 15
  • Profiilin katselut: 1150
  • Asuinpaikka: Tuntematon
  • Sukupuoli: Tuntematon
  • Syntymäpäivä: Tuntematon

Allekirjoitus

Viestit

Viestit

emo
'Hieman' viipynyt kiitos 'kalle59':lle vinkistä. Pienellä haulla hänelle tuli kaksi eri osoitetta, olisiko tuo Ucclen osoite jokin edellinen voimassa ollut. Tuo koluttautuminen Saksassa on sinänsä positiivinen elementti.

Année diplôme: 1988 à l’université RWTH Aachen

Spécialisation: Dentisterie générale

Langue parlée: Français – Allemand

GoogleMapsin katukuvan perusteella ainakaan Kraaniemen kohteessa pysäköintipaikkaa ei ehkä ole kovin vaikeaa löytää.

a) Vansteenbrugge Marie-Rose - Avenue d'Oppem 63, 1950 Kraainem

b) Vansteenbrugge Marie-Rose - Avenue Winston Churchill 220 - 1180 Uccle

Onko hän työnsä rauhassa ja huolella tekevä, eli ei kiireellä kelloa vastaan kuten vaikuttaa olevan suurella osalla tapana?

Ps. Kävin toisaalla tarkistuksessa ja hammaskuvissa, mutta jätti ristiriitaisen vaikutelman, sekä varsinainen hoitoaika olisi kovin kaukana (omakin visiitti toki venähti).
Hyvä hammaslääkäri L ...
emo
Saako tilin asetuksia muokattua siten, ett'ei palstan uusista viesteistä tule ilmoitusta sähköpostiin, vai onko se aina viestikohtaista?

Tuossa viesti-boxin alla on kohta "aiheen seuraamisesta" joka on / oli jo oletuksellisesti aktivoituna tai olin sen itse huomaamattani täpännyt. Onko niin, että mikäli täpin uhohtaa poistaa kuten allekirjoittanut, niin uusista aiheeseen tulleista viesteistä tulee ilmoitus sähkäpostiin?

Koskeeko se itse kommentoimiaan viestejä vai kaikkia lukemiaan viestejä joista aiheen 'seurantatäpin' on uhohtanut poistaa?

Sähköpostiini on tullut ilmoituksia myös aiheista joihin en ole kommentoinut.

Ps. Ett'ei kissa veisi kiitosta, niin muistaessa kiitos hyödyllisestä foorumista
Tilin asetukset ja a ...
emo
Otan mieluusti vastaan suosituksia hyvistä ja tunnollisen säästävää hammashuoltoa tekevistä _ranskaa_ puhuvista hammaslääkäreistä, mieluusti Leuvenin lähistöltä tai paikasta jossa olisi helppo pysäködä auto liiasti kellonajasta riippumatta. Brysselin ruuhkat mieluusti koettaisin välttää, eli mieluummin sen ulkopuolella.

Hinnoittelu ja maksut korvauksineen ovat sitten oma lukunsa, sillä en ole Belgiassa sosiaaliturvan ja mutuelin piirissä, eli ilmeisestikin pitäisi lähettää laskut Kelaan jossa tilanteessa korvauksen osuus arvoitus. En tiedä onko Kelan EU-sairaanhoitokorttilla tässä kuviossa käyttöä. Mutta oleellisinta, että lohjennut hammas tulee hyvin ja huolella korjattua.

Ps. Kokemukseni mukaan olen havainnut, että naispuolisilla hammaslääkareillä työskentely on hieman helpompaa paremmalla näkyvyydellä, sillä heillä useinkin on ko. hommaan paremmin sopivat solakemmat kädet ja sormet. Viimeksi osui kohdalle muuan kookas herra jolla oli varsinaiset muurarin lapiot, ei niin super-ideaali hammaslääkärille.
Hyvä hammaslääkäri L ...
emo
Kiinteistövero ja ilmeisesti myös mahdollinen vuokratulo verotetaan aina kiinteistön sijaintimaassa.

Omaamatta täyttä varmuutta, niin Belgian kohdalla mökin omistamisella Suomessa ei liene ole merkitystä verotuksellisesti, koska Belgiassa ei ole ainakaan vielä toistaiseksi omaisuusveroa "l'impôt sur la fortune" (ISF), eli ulkolaisia kiinteistöomistuksia ei tarvinne ilmoittaa, jotta kokonaisomaisuuden voisi arvioida. Osaltaan juuri omaisuusveron puuttumisen vuoksi moni varakas / rikas toisista maista ja siirtynyt Belgiaan.

Ainakin PS kovasti haluaisi lanseerata ISF:n: bot.fi/rzy

Samoin jälleen ollaan vääntämässä kättä josko arvoparien myyntivoitoitot laitettaisiin verollisiki ainakin joillakin ehdoilla.

"Impôt sur les plus-values: La discussion est close" bot.fi/s00

M.Michelin on ehtinyt aiemmin vakuutta ett'ei veroa myyntivoitoille, kunnes jälleen kelkka kääntynyt.

"La taxation des plus-values sera sur la table, confirme M. Michel, sans toutefois s'avancer sur l'issue des discussions entre les partenaires de la majorité.: bot.fi/s04

"L'OCDE recommande aussi à la Belgique de taxer les plus-values" bot.fi/s01

Impôt 7s7: bot.fi/rzz
mökki Suomessa miten ...
emo
Mukava kuulla, että kohdallasi tilanne korjaantui ilman kirurgisen hoidon tarvetta. Toisinaan osaavat olla hyvinkin vaikeita tilanteita ja siksi olisikin tärkeää löytää pätevät lääkärit ja tarvittavan perusteelliset tutkimukset.

Sitten mikäli jollekin leikkaus olisi viimeinen vaihtoehto, niin mahdollisuuksien mukaan edeltä toimijoiden maineen selvittäminen ja suoraan konsultaatio jotta pääsisi parhaisiin mahdollisiin käsiin (akuutit kiireistä leikkausta vaativat hätätilanteet / tapaturmat erikseen).

On yksi hyvä sulka lisää De Witten kuvaton.com/u/yzU maineelle kun selkä- urheiluläakärikin häntä on suositellut, sillä viimeksimainittu aktiivisesti toimii tuolla alueella ja kohtaa melko paljon selkävaivaisia ja heidän hoitojensa lopputuloksia. Kaikki toki ovat yksilöitä ja tapauksen vaihtelevat.

Ohessa edelleen yksi hänen operoimansa (2/2013), joka on ollut erityisen tyytyväinen lopputulokseen:

- kuvaton.com/u/yzz

Myös kokemukset tai vinkit hyvämaineisista ortopedi-kirurgeista voisivat olla hyödyllisiä.

Eräs yleislääkäri suositteli Antverpenin tuntumassa vaikuttavaa neurokirurgi Ricky Rasschaertia www.uza.be/persoon/dr-ricky-rasschaert josta voisi olla apua jollekin Flaamin puolella vaikuttavalle. Itse en äkikseen hänen maineestaan sen enempää löytänyt.

Alla varsin hyvä yhteenveto / kooste nikama-välilevyongelmista ja niiden hoitotavoista. Suurin osa välilevypullistumista korjaantuu ajan kanssa konservatiivisellä metodilla.

- kuvaton.com/u/yzs

Ps. Aluksi ajattelin pyytää avauksen poistamista mikäli tilanne alkaa korjaantua, mutta parempi, että jää paikalleen sillä siitä voi olla myöhemmin apua toisillekin varsinkin jos ketjuun jossakin vaiheesa tulee lisää vinkkejä eri vaihtoehdoista tarkistettavaksi.

Ps2. Viesti on kirjoitettu 04.12.2013 mutta sen päivämääräksi jäi ei onnistunut aiemman blankkosivun pvm.
Pätevä selän neuroki ...
emo
Koetan lähettää viestiä linkkeineen, mutta tulee pelkkä blankko lopputuloksena (nyt Opera käytössä). Aiemminkin ollut sama ongelmatilanne silloin kun viestissä on mukana linkkejä.

Kokeilin vaihtoehtoa, vastaa, vastaa aiheeseen ja pikavastausta. Lopputuloksena pelkkä blankko.

04.12.2013 Lisäys & päivitys. Jostakin syystä normaalein linkein varustettu viesti ei suostunut menemään lainkaan läpi. Linkit eivät olleet pitkiä.

URL-osoitteen lyhennyksellä ( kuvaton.com/u/index.php ) viestin lähetys oli mahdollinen. Tuo osoitteen lyhennys-sivu on sinänsä kätevä jos kyseessä on kovin pitkä URL-osoite.
Pätevä selän neuroki ...
emo
Ottaisin mieluusti vastaan tietoa hyvämaineisesta ja todella pätevästä neurokirurgista (yksikössä että monikossa), joka on keskittynyt _s e l k ä l e i k k a u k s i i n_, sekä mahdollisesti selkiin erikotuneista klinikoista.

Haussa ei ole pelkkä ortopedinen klinikka vaan selkiin liittyvän kattavan tieto-taidon omaava paikka jossa kaikki tarvittava olisi mieluusti saman katon alla. Taitavat tosin silloin olla useimmiten yliopistollisia sairaaloita.

Mieluusti ranskaaa puhuva neurokirurgi, jotta voisi paremmin kommunikoida. Tällä hetkellä olen Leuvenin tuntumassa.

Suomessa alalla lienee edelleen paras mahdollinen paikka selkäleikauksiin on Sairaala Orton Helsingissä www.sairaalaorton.fi/fi/ joskaan siitä ei kohdallani ole apua.

Oheisella foorumilla www.mal-au-dos.be/operation-du-dos/ muuan henkilö oli ollut tyytyväineen saamaansa leikkaushoitoon vuonna 2008: le Prof De Witte Olivier à Erasme à Bruxelles. Kuitenkin jokainen tapaus ja tilanne on hyvin yksilölinen.

Tällä hetkellä olen stand by tilantessa ja jos tilanne ei konservatiivisin metodein (kipulääkkeet ja tulehdussellaiset, lepo & kevyt liikkuminen) muutamassa viikossa korjaannu, niin sitten tulisi palata takaisin Leuvenin Gasthuisbergiin www.uzleuven.be/ jossa jouduin urgentissa käymään.

Mikäli lopulta leikkaukseen joutuisi (ei ensimmäinen), jonka toivon välttäväni, niin silloin on erittäin tärkeää päästä mahdollisimman osaaviin käsiin, neurokirurgi & ortopedi, joka on kaiken A ja O hyvin kompleksisen toimenpiteen onnistumisen kannalta.

Siksi koetan nyt edeltä käsin kartoittaa ja saada infoa eri vaihtoehdoista, sekä mahdollisesti käydä jo nyt edeltä konsultaatiossa useamman mielipiteen saamiseksi (kunhan saan x-rayni käsiini).

Ps. Räikkönen kohtalontoveri, joka tosin suunnittelee olevansa täydessä tikissä ensi kauteen: www.iltalehti.fi/formulat/2013111117706586_fo.shtml
Pätevä selän neuroki ...
emo
Ohessa jotakin infoa artikkeleissa, jotka ovat peräisin vuodelta 2010. Ilmeisesti linja on edelleen niiden suuntainen (?).

"Perheen ja perimyksen tutkija Eira Kuisma Lapin yliopistosta kertoo, että avioero hoidetaan lähtökohtaisesti puolisoiden yhteisessä asuinmaassa."

- www.taloussanomat.fi/ihmiset/2012/09/08/...amista/201237329/139

"EU-komissio haluaa keskiviikkona esittämällään uudella avioerosäädöksellä saada kuriin myös ”avioeroshoppailun” eli menettelyn, jossa aviopuoliso pystyy hankkimaan eron puolisostaan vastoin tämän tahtoa muuttamalla unionimaasta toiseen liberaalimman lainsäädännön maahan."

- www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/et...sp?oid=2010/03/31886

"Suomi on jättäytynyt EU:n avioeroja koskevan yhteistyön ulkopuolelle. Oikeusministeri Tuija Braxin (vihr.) mukaan Suomi jäi pois 14 maan yhteistyöryhmästä, koska ei halua joutua noudattamaan suomalaiselle kulttuurille vieraita piirteitä avioerotapauksissa."

- www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/suo...ulkopuolelle/1850600

"Quatorze pays européens, dont la Belgique, ont décidé vendredi de simplifier les procédures de divorces pour les couples binationaux en mettant sur pied une "coopération renforcée", une procédure prévue depuis 1997 par les traités européens mais qui n'avait jamais été utilisée jusqu'à présent au sein de l'Union."

- www.7sur7.be/7s7/fr/1520/Sexe-Relations/...es-binationaux.dhtml

Sitten osin aihetta sivuten infoa perintölain muutoksista EU:ssa, joka selkeyttää monien tilannetta.

"HS: Perinnönjako muuttuu EU:ssa - testamentti voi välttää vaikeuksilta"

"EU:n uusi perintöasetus tulee voimaan elokuussa vuonna 2015, kirjoittaa Helsingin Sanomat. Jatkossa jäämistö jaetaan sen maan perintölain mukaan, jossa suomalainen asuu, ellei testamentissa ole määrätty toisin."

- www.iltalehti.fi/uutiset/2013052017036813_uu.shtml

Helsingin Sanomien artikkeli on laajempi ja kattavampi kiinnostavalla kaavakuvaesimerkillä selkeytettynä, jossa esimerkkinä: Suomi vs. Espanja.

"Perinnönjako muuttuu 2015 Euroopan unionissa"

"Uusi perintöasetus yhdenmukaistaa jäsenmaiden kirjavat perintösäännöt"
20.5.2013 5:41

- www.hs.fi/kotimaa/Perinn%C3%B6njako+muut...nissa/a1368932967181
Avioero
Kategoria: Yleinen keskustelu
emo
Onko foorumilla joitakin rajoitteita tai viiveellä tarkistuksia viesteihin liitettyjen suorien linkkien suhteen vai onko foorumilla mahdollisesti teknisiä häiriöitä ajoittain?

Laadin sut'pitkän tekstin viiteaineistoa linkkeineen keräten ja lähettettyäni viestin oli seurauksena vain pelkkä blankko nimimerkilläni ko. olevassa ketjussa. Itse viesti oli kadonnut bittiavaruuteen (?). Kirjoitin uuden viestin ja poistin linkkien edestä http:t ja viesti meni läpi normaaliin tapaan.

Sitten kirjoitin uuden viestin toiseen ketjuun jossa oli mukana yksi läpi menneen viestin linkki samassa muodossa, ilman http:tä ja jälleen seurauksena pelkkä blankko foorumilla ketjussa 'Suullinen vuokrasopimus' ja itse viesti bittiavaruudessa (?).

Ps. Foorumille voi kirjautua Firefoxilla ja kirjoittaa foorumille samalla kun sen lisäosa NoScripit on aktivoituna ( siis scripti blokattuna ). Sitten kun lähtettää viestin, niin tulee jokin virheilmoitus ja kirjoitettu viesti katoaa bittiavaruuteen. Mitään varoitusta kirjoittaessa ei tule, joka kertoisi ettei viestin lähetys ole mahdollista. Kun scriptin sallii, niin viestien lähetys toimii normaalisti.

PsPs. Toisinaan tämä kirjoituslaatikko on valkoinen ja toisinaan punainen. Onko sillä jokin muukin kuin esteettinen funktio?
Linkit viesteissä
emo
Mikäli asia menisi le juge de paix:n ratkaistavaksi, niin ilmeisestikin haluaisi nähtäväksi mistä e-maileissa oli sovittu, joka on luonnollisestikin koko sovitun asian perusta. Moraalisesti ajatellen sähköpostissa sovittu sitoo kumpaakin osapuolta.

Toisaalta allekirjoittamaton ja siten ilmeisemmin rekisteröimätönkin sopimus antanee juridisesti ajatellen vuokralaiselle melko paljon vapautta, joskin joissakin tilanteissa voi olla haitaksikin.

Kanttattaa laittaa googlen hakuun 'allekirjoittamaton vuokrasopimus' sekä 'rekisteröimätön sopimus' ymv. Toisaalta nykyisinhän vuokrasopimuksen kunnantalolla (?) kirjaamisen velvollisuus lienee vuoranatajalla vaikka vuokralainenkin sen lienee voi tehdä.

Oletettavaa olisi ettei allekirjoittamatonta sopimusta otettaisi kirjattavaksi kunnnantalolla. Sitten on laki- ja pelisäännöt vielä erikseen kirjaamattomien sopimuksien suhteen ja silloin vaa-ankieli kallistuu vuokralaisen puolelle ja hän voinee lähteä halutessaan milloin vain.

Bail oral et préavis - suulinen sopimus ja irtisanominen:

- ://www.immo-particulier.be/fr/informations/...il-oral-preavis.html

.
Suullinen vuokrasopi ...
Kategoria: Asunnot ja asuminen
emo
Vuodesta 1997 lähtien Belgiassa on ollut olemassa vain määräaikaisia vuokrasopuksia. Sitä ennen ne olivat toistaiseksi voimassa olevia kolmen kuukauden irtisanomisajalla ja ilman sanktioita.

Irtisanomisaika on aina kolme kuukautta. Asunnon tulo- ja lähtötarkastuksen kulut menevät muistaakseni puoliksi kumallekin osapuolelle(?), en jaksa tarkistaa. Tulotarkastuksessa kannattaa kirjata sopimukseen kaikki puutteet ja virheet ettei lähtiessä joudu maksumieheksi. Vuokralaisen edun kannalta olisi hyvä valita oma / tai puolueeton tarkastuksen tekijä.

Viralliset vuokrasopimukset.

1) Lyhyet sopimukset -> 3 vuoteen saakka. Sopimusta ei voi sanoa irti ja maksuista on juridisesti vastuussa sopimuskauden loppuun saakka.

Mikäli sopimuksen kuitenkin sanoo irti, niin silloinkin se tulee tehdä kolmen kuukauden varoitusajalla, sillä muutoin voi joutua maksamaan lisäsanktiot. Mikäli lähtee vaikkapa siltä istumalta, niin on juridisesti maksuvelvollinen sopimuskauden vuokrien lisäksi kolmen kuukauden sanktioista. Viimeksi mainittu tieto oli ns. ammattilaisen vastauksena kysymykseen oheisella foorumilla, joka sävyltään puoltaa investoijien etuja.

- ://forum.pim.be/sommaire.php

2) Pitkät sopimukset + 3 - 6 - 9 vuotta. Sopimuksen voi sanoa irti milloin vain 3kk:n irtisanomisajalla. Ensimmäisenä vuonna irtisanoessaan 3 kuukauden vuokraa vastaava sanktio, toisena vuonna 2 kk ja kolmantena vuonna kuukauden vuokra.

3) Elinikäiset sopimukset. Lienee harvinaisia ja niihin en ole perehtynyt.

Toisinaan vuokranantaja / investoija "sallii" vuokralaisen tekevän duunin puolestaan ( joutuessaan lähtemään kesken sopimuskauden ) ja hakevan tilalleen seuraavan vuokralaisen, jonka investoija sitten mahdollisesti kelpuuttaa. Vuokrailmoituksissa näkeekin melko usein miten vuokralainen hakee seuraajaa itselleen ( komein myyntipuhein ), joka osaltaan osoittaa miten viralliset 'pallo jalassa-sopimukset' eivät vastaa normaalia elämää ja sen muutoksia.

Samoin toisinaan voi olla mahdollista neuvotella joustavammat irtisanomisehdot, vaikkapa mahdollisuuden sanoa lyhytkin vuokrasopimus irti milloin vain virallisella kolmen kuukauden irtisanomisajalla, mutta yhden kuukauden sanktiolla tai ilman sanktioita. En tiedä miten yleisiä tai harvinaisia tuollaiset joustavemmat sopimukset ovat. Tietysti hyvä ja haluttu asunto menee ilman joustojakin.

Kaikki virallisesta standardisopuksesta poikkevat sopimukset kannattaa kirjata sopimukseen mustaa valkoisella. Kuitenkin tuolla ylempänä olevan linkin pim.be-sivusolla oli maininta, että riitatustilanteessa ( vuokranantaja muuttaa mielensä ) le juge de paix / rauhantuomari riskeeraa linjata päätöksensä virallisiin sopimuksiin, ei niistä poikkeaviin. En sitten tiedä oliko tuo pim.be:n kanta hieman partisaanisellainen vai ei.

Nuo 'panttivanki-sopimukset' rajoittavat myös tervettä kilpailua koska riittävästi paremmalla hinta-laatushteella olevan asunnon havaitessaan ei kuitenkaan halutessaan pääse kohtuudella eroon nykyisestä. Viimeaikoina oli vaalien alla esillä myös asuntojen tarve ja vuokrien suhteellinen kalleus. Hintakilpailua osaltaan auttaisi joustavat sopimukset. Nyt ne ovat mittatilaustyötä investoijille jossa sopimuksien luonne ja raskaus osaltaan tekee vuokralaisesta 'osatakaajan' investoinnille.

Samoin kaikki vuokralaiset eivät ole samalla viivalla sanktioiden suhteen, vertaa vaikkapa vuokrakulut 15% tuloista vs. 50% tuloista.

Oheisella sivustolla (fr/nl) on paljon hyödyllistä infoa:

- ://www.immo-particulier.be/fr/informations/...conduit-preavis.html

Bail oral et préavis - suulinen sopimus ja irtisanominen:

- ://www.immo-particulier.be/fr/informations/...il-oral-preavis.html

- (nl-fr-en-de) ://www.belgium.be/fr/logement/location/bail/

Ps. Onko palstalla jokin suorien linkkien blokkaus tai tarkistusaika, sillä suoran linkin sisältävä lähetetty viesti jäi blankoksi?
Millainen laki kolme ...
Kategoria: Asunnot ja asuminen
emo
Yes, tuo ilmoitus vain kimmoitti mieleen erilaisia käytettyjä kuvioita ja kuin sattumalta osuin juuri äsken, avaamani OT-teeman suuntaiseen ohjelmaan, Scam City on National Geographic Channel & Argentine Counterfeit Money:

://natgeotv.com/za/scam-city/videos/argentine-counterfeit-money

Valitettavasti juuri nyt ei ole suunnitteilla Suomen matkaa, eikä kukaan tarjoa hyvin maksettua auton vientiä, tietenkin punaisen linjan kautta

Toivotaan, että matkojen aikataulut ja sopiva henkilö sopii ilmoitukseen

Niin, meinasi ihan unohtua toivottaa oikein mukavaa asettumista Belgiaan. Belgiasta on lyhyt matka kaikkialle. Kaikki tiet vievät Roomaan, mutta kaikki tiet vievät kaikkialle Belgiasta, hyvä solmukohta autolla, junalla, laivalla tai lentokoneella
Haluatko ajaa farmar ...
emo
Seuraava kommenttini on yleisellä tasolla, ei ko. ilmoitusta koskien, joskin sen kimmoittamana.

Tuo olisi hyvin oiva ja usein huumekuriirien käyttämäkin keino. Antaa ilmaiseksi tai maltillista korvausta vastaan auto rajan yli ajettavaksi sille erinäisiä syitä kertoen. Todellisuudessa auton rajan yli ajava ei edes olisi tietoinen toimivansa huumekuriirien muulina. Tai tutustua kanssamatkustajaan ja jonkin selityksen varjolla pyytää toista kantamaan jokin pakaasinsa rajan yli.

Mikäli itse tuollaisen tarjouksen tuntemattomalta ottaisin vastaan, niin menisin maasta poistuessa punaista linjaa pitkin, kertoisin asetelman ja pyytäisin tullin huumeyksikköä käymään huumekoirineen auton lävitse. Mikäli jotakin löytyisi, niin suunniteltu reissu olisi pilalla, mutta olisin syytteistä vapaa.

Huumeliigojen "salaa-muulitus" Espanjan ja Ranskan rajanylityspaikalla Perthusissa. Huumekuriirit seuraavat Espanjasta pois ajavia jotka pysähtyvät Perthusin rajanylityspaikalle kahville, ruokailemaan tai tekemään edullisia ostoksia. Valitsevat vaikkapa viattoman oloisen perheen auton, jonka alustaan parkkipaikalla piilottavat huumeita. Sitten seuraavat heitä huomaamattomasti rajan toiselle puolelle ja tilaisuuden tullen, jälleen kahvi-ruokailutauon aikana kun auto on vartioimaton, ottavat huumeet takaisin, mikäli kaikki meni toivotulla tavalla. Incognito, ni vu, ni connu.

Ps. Tarkoitukseni ei ole liiaksi pelotella palstalaisia tai missauttaa ilmoituksen diiliä tai aiheuttaa vahinkoa sille, mutta skarppina kannattaa olla naiviuden sijaan.
Haluatko ajaa farmar ...
emo
Operaattorin saatavuteen ja valintaan vaikuttaa myös asuinalue, ellei sitten ota suoraan Belgacomin linjaa. Vaikuttaa vaihtelevan paljon samallakin asuinalueella yheyden saannin aikataulu ja operaattorista toiseen. Toisinaan samakin alue ja sama operaattori, niin kytkentäaikataulu voi vaihdella, hyväsä vähemmän hyvään monista eri tekijöistä johtuen.

Asiassa on useita vaikutavia tekijöitä tapauskohtaisesti. Joskus syy voi olla tekninen tai toisinaan operaattori hoitaa osuutensa kelvottomasti tai ongelmat kordinaatiossa Belgacomin linjojen ja itsenäisen operaattorin linjan aktivoinnin aikataulujen yhteensovitamisessa, tai voiko kykennän tehdä etänä vai vaatiiko teknikon paikalle tulemista, onko paikalla jo valmis linja aktivotuna vai ei ym.

Jos ranskankieli taipuu, niin oheiselta maniolta foorumilta löytyy kattava info Belgian operaattoreista ja mielipiteitä puolesta ja vastaan.

- forum.adsl-bc.org/

Sitten on vielä erikseen vertailla eri operattoreiden (jotka asuinalueellaan voi saada) tajoamia paketteja hintoineen ja asiakaspalvelun saatavuutta. Yksi tärkeä asia on tietenkin vakaasti toimiva linja. Tsemppiä valintaan.

Ps. Sopimukset lienee aina sidottuja ainakin vuodeksi ja irtisanominen tulee tehdä ennakkoon (kirjallisesti kolme kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä?). Tietysti olisi kätevää ainakin lyhyempiaikaisessa asumisessa jos vuokranantaja pitäisi nimissään hyvän nettiyhteyden asunnossa ja liitäisi sen suoraan vuokraan.
Internet-vinkkejä
Lisää
Sivu luotiin ajassa: 0.58 sekuntia