Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus Salasana: Muista minut

Profiili käyttäjälle Daytripper

  • POISSA
  • Rekisteröitymispäivä: 16.05.2008
  • Viimeksi paikalla: 31.12.2015
  • Aikavyöhyke: GMT +0:00
  • Paikallinen aika: 02:09
  • Viestit: 7
  • Profiilin katselut: 868
  • Asuinpaikka: Tuntematon
  • Sukupuoli: Tuntematon
  • Syntymäpäivä: Tuntematon

Allekirjoitus

Viestit

Viestit

emo
Muutamia vuosia sitten käytiin autolla Lontoossa Eurotunnelijunalla. Hintoja en pysty vertaamaan, mutta peruskustannus taitaa tänä päivänä olla 160 euroo (auto ja kaikki sen sisällä) + löpö + parkkimaksut. Riippuu toki siitä, mihin aikaan ajaa. Meillä oli tapana mennä aikaisin aamulla tai myöhemmin illemmalla, jolloin halvempaa.

3 reisua kerettiin tekemään tuolla junalla ja en voi muuta kuin suositella (jos automatkustaminen noin muuten ei rasita). 2,5 tuntia kannattaa varata ainakin ajamiseen Calaisiin, hyvät eväät messiin niin ne kerkee hyvin evästää junassa (oikeesti autossa istuen). Junamatka kestää 35 minuuttia. Hyvä breikki ajamiseen. Toisella mantereella vain 1 minuutti niin olet jo ajamassa isoa tietä eteenpäin.

Jos on hyvissä ajoin check-in'ssä, on hyvät mahikset päästä aikaisempoaan junaan, jos siinä on tilaa. Aika monasti kävi meille noin.

Lontoon päässä sitten navigaattori tai hyvä kartta on suuri apu.

Me saimme auton parkkiin kahteen tarvitsemaamme kertaan ihan hyvin. Vähän joutui kävelemään, mutta tuo nyt ei haitannut. Ihan ydinkeskustassa emme olleet, mutta ei kovin kaukana kuitenkaan.
Kokemuksia Lontoon-m ...
emo
Sibbe kirjoitti:
sen toisen lääkärin (Botelho-Karhunen) suomenkielen taidosta en osaa sanoa:


Kyllä hän puhuu ihan hyvin ymmärrettävää Suomea, tosin vähän murtaen tai miten sitä sanotaan. Eli terve menoa sinne vaan, jos tarvetta on.
suomea puhuvat lääkä ...
emo
Grundellin avulla mekin tulimme. Homma toimi oikein hyvin. Emme olleet itse pakkaamassa, tosin olimme itse puolet tavaroista laitaneet nurkkaan valmiiksi. Purkupäässä homma toimi oikeastaan vielä paremmin. Kasasivat jopa paketissa olleen vaatekaapin (lähti periaatteessa suoraan kaupasta mukaan). Kaksi kaveria teki reilu 4 tuntia hommia, toinen joi kupin kahvia välillä, muutoin tekivät putkeen.

Kallishan tuo oli.

Hissi kannattanee hankkia täältä. Saimme kuukausi sitten postiluukkuun lapun, jossa sanottiin jota kuinkin, että tunti hissillä tekee 65 egee, puoli tuntia lisää tekee 16 egee.

Parkkimaksusta en ole kuullut. Joku hoitaa (muuttofirma, hissipalvelu, poliisi?) pysäköintikieltotaulut kadun varteen riittävän pitkälle matkalle niin 99% todennäköisyydellä siinä ei autoja ole parkissa muuttopäivänä.
muutot HKI-BRU
Lisää
Sivu luotiin ajassa: 0.10 sekuntia