Etsi sivustolta


Kirjaudu jäsensivuille

Jos sinulla ei ole tunnusta tai tunnuksesi ei toimi, ota yhteyttä ylläpitoon. Tunnuksia ei luoda automaattisesti.
Foorumille tarvitset eri tunnukset. Rekisteröidy foorumisivustolla.
 
VAROITUS - Mahdollinen huijari taas liikkeellä PDF Tulosta Sähköposti
12.06.2011 10:23
Väitteensä mukaan Kambodzassa työkomennuksella tai mahdollisesti sotakirjeenvaihtajana oleva suomalaismies kertoo, että on joutunut juuri ryöstetyksi. Mies pyytää apua päästäkseen kotimatkalle ja antaa ohjeet, miten hänelle voi Western Unionin kautta lähettää rahaa. Kyseessä on todennäköisesti huijaus, josta kerrotaan myös lehtijutuissa.

Lisätietoja Seurakuntalainen -sivustolla, linkki
ja Karjalainen -lehdessä linkki
Myös ulkoministeriö on aiemmin varoittanut Jarno Nousiainen -nimeä käyttävästä huijarista:
"Ministeriöön on saapunut useita yhteydenottoja henkilöstä nimeltä Jarno Antti Pietari Nousiainen. Hän on tietojen mukaan käyttänyt seuraavia aliaksia: Jussi Mäkinen, Veli-Pekka Hartikainen, Anders Johan Emil Herlin. Myös muut tekaistut nimet voivat olla mahdollisia.
Hän kääntyy maailmalla suomalaisyhteisöjen puoleen ja esiintyy vakuuttavasti ja ilmoittaa tarvitsevansa pientä n. 100 euron rahallista avustusta, tähän saakka ei liian huomiota herättävää summaa. Nousiainen oleskelee tiettävästi Kambodzhassa.
Kehotamme suureen varovaisuuteen aina, kun joku soittaa kaukaa ja pyytää lähettämään rahaa. Nousiainen on viime aikoina ollut erityisen aktiivinen ja useat tahot ovat viime viikkoina joutuneet tämän henkilön huijaamiksi."
Viimeksi päivitetty 15.10.2011 09:59