Etsi sivustolta


Kirjaudu jäsensivuille

Jos sinulla ei ole tunnusta tai tunnuksesi ei toimi, ota yhteyttä ylläpitoon. Tunnuksia ei luoda automaattisesti.
Foorumille tarvitset eri tunnukset. Rekisteröidy foorumisivustolla.
 
TAPAHTUMA - Olutretki 11.6. PDF Tulosta Sähköposti

Maltaan matkassa, humalan huomassa - Suomi-Klubin 15. olutretki lauantaina 11.6.

Ennen kuin ehtii kippistä sanoa on taas Suomi-Klubin olutretken aika. Perinteiseen tapaan ajelemme bussilla ympäri Belgiaa ja siinä sivussa tutustumme oluenpanemisen saloihin ja maistelemma hieman oluttakin.

Tänä vuonna meidät toivottavat tervetulleiksi

Hof Ten Dormaal

Vuonna 2009 aloittanut täysin omavarainen panimo omine kaivoineen, viljapeltoineen ja humalaviljelyksineen idyllisellä maatilalla. Panimo paloi vuosi sitten, mutta omistajat eivät jääneet pyörittelemään peukaloitaan. Toiminta on palautunut jo lähes täysin ennalleen. Pääsemme tutustumaan panimoon sekä maatilaan.

Jandrain-Jandrenouille

10 vuotta vanha panimo, joka niin ikään sijaitsee maaseudulla pienessä Jandrain-Jandrenouillen kylässä. Panimon saison ja vehnäolut ovat saaneet erityisesti hehkutusta olutharrastajilta.

Lähtö Cinquantenaire-puistosta, riemukaariaukiolta, lauantaina 11.6. klo 9.00, paluu klo 18.00 mennessä. Matkan hintaan, 50 euroa Suomi-Klubin jäseniltä ja 60 euroa ei-klubilaisilta, sisältyy bussikuljetus, lounas, pääsymaksut ja molempien panimoiden opastetut kierrokset maistiaisineen.

Sitovat ilmoittautumiset 3.6. mennessä sähköpostiin olutretki(at)suomi-klubi.com, aihekenttään sana Olut. Mainitse samalla, jos haluat lounaalla kasvisvaihtoehdon sekä mahdolliset ruoka-aineallergiasi.  Retki maksetaan vahvistuksen jälkeen klubin tilille 310–0381319–01

(IBAN BE43310038131901, SWIFT BBRUBEBB) viitteellä Olut/ilmoittautuneen nimi ja jäsentilanne. Bussi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, varmista paikkasi ajoissa.