Etsi sivustolta


Kirjaudu jäsensivuille

Jos sinulla ei ole tunnusta tai tunnuksesi ei toimi, ota yhteyttä ylläpitoon. Tunnuksia ei luoda automaattisesti.
Foorumille tarvitset eri tunnukset. Rekisteröidy foorumisivustolla.
 
TAPAHTUMA - Kirjapiiri kokoontuu 13.11. PDF Tulosta Sähköposti
Tule keskustelemaan lukemastasi
Marraskuun kirjallisuuspiiri
keskiviikkona 13. marraskuuta 2013 kello 18.00

Illan kirjailijaksi on valittu Joyce Carol Oates (s. 1938), joka kuuluu kirjailijana Yhdysvaltain tuotteliaimpiin ja tunnetuimpiin. Hän on kirjoittanut romaaneja, novellikokoelmia, runoteoksia, lasten- ja nuortenkirjoja, näytelmiä ja esseitä. Useasti palkittu Oates on julkaissut kirjoja myös nimillä Rosamond Smith ja Lauren Kelly.
Hän on irlantilais-unkarilaisen työläisperheen tytär, joka herätti jo koululaisena huomiota tarinoidenkertojana. Oates on opettanut kirjallisuutta useissa yliopistoissa niin Yhdysvalloissa kuin Kanadassa ja toiminut vuosikymmeniä kirjallisuuden professorina Princetonin yliopistossa.
Suomeksi on julkaistu kymmenkunta hänen teoksistaan. Niiden joukossa ovat Putous (The Falls) ja Haudankaivajan tytär (The Gravedigger´s Daughter), joista keskustellaan marraskuun kirjallisuuspiirissä.
Tervetuloa mukaan!
Kirjapiiri kokoontuu Brysselin Merimieskirkolla, Rue Jacques de Lalaing 33, Etterbeek. Lisätietoja antavat Tellervo Taipale (toimittaja.parloori(at)suomi-klubi.com) ja Anni Hellman (annihellman(at)yahoo.com)