Etsi sivustolta


Kirjaudu jäsensivuille

Jos sinulla ei ole tunnusta tai tunnuksesi ei toimi, ota yhteyttä ylläpitoon. Tunnuksia ei luoda automaattisesti.
Foorumille tarvitset eri tunnukset. Rekisteröidy foorumisivustolla.
 
TAPAHTUMA - Kävele Naiselle Ammatti 11.9. PDF Tulosta Sähköposti

Kävele Naiselle Ammatti hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Brysselissä 11.9.2016 klo 16

Laita päivä kalenteriisi jo nyt!

Naisten Pankin perinteeksi muodostunut Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään Suomessa seitsemättä kertaa 11.9.2016. Tapahtuma järjestetään lukuisilla paikkakunnilla Suomessa ja ulkomailla. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään myös Brysselissä!

Brysselin Kävele Naiselle Ammatti– tapahtuman suojelijana toimii europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen.

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumassa kävelemme yhdessä muutaman kilometrin matkan Punaisen luostarin maisemissa ja pidämme hauskaa. Kokoonnumme ADEPSin, Centre sportif la Forêt de Soignes, parkkipaikan luona sillan kupeessa osoitteessa Chaussée de Wavre 2057, 1160 Audergem.

Voit tulla yksin tai ryhmässä – ota mukaan vaikka koko perhe ja haasta ystäväsikin! Tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä.

Ilmoittautumiset: belgianmartat(at)hotmail.be. Ilmoittautumisen yhteydessä toivomme yhden Ammatin suuruista lahjoitusta (à 30EUR) / kävelijä. Lahjoittamalla autat kehitysmaiden naisia hankkimaan koulutuksen, ammatin ja toimeentulon.

Linkki lahjoitukseen

Tilinumerot: Nordea: FI63 1745 3000 1321 02 OP: FI47 5789 5420 0246 76

Jos et pääse 11.9. paikalle, voit myös kävellä aikana ja paikassa, joka sinulle parhaiten sopii ja osallistua siten tapahtumaan osaltasi! Maksa lahjoitus Naisten Pankin tilille ja kävele lenkkiporukalla, lasten kanssa lähipuistossa, omin päin marjametsässä, shoppailukierros ystävän kanssa tai turistikierros lomamatkalla. Itsenäisesti on kävelty mitä erilaisimmissa paikoissa Kiotosta Äkäslompoloon. Lue lisää

Tietoa Naisten Pankista

Naisten pankki on toukokuussa 2007 aloittanut suomalainen vapaaehtoisverkosto, jonka tavoitteena on kehitysmaiden köyhyyden voittaminen parantamalla naisten toimeentulomahdollisuuksia tukemalla kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä kestävän kehityksen periaattein.

Varat hankitaan järjestämällä vapaaehtoisvoimin erilaisia tapahtumia, tempauksia, myyjäisiä ja keräyksiä sekä keräämällä  rahaa lahjoituksina. Naisten pankki toimii Suomessa yli 30 paikkakunnalla ja siinä toimii yli 3000 vapaaehtoista. Se järjestää yli 500 tapahtumaa vuosittain. Hankituilla varoilla on autettu yhdeksän vuoden aikana noin 28 000 kehitysmaiden naista Aasiassa, Afrikassa, Väli- ja Etelä-Amerikassa, Lähi-idässä ja Euroopassa.

Vuonna 2016 Naisten Pankki tukee hankkeita seitsemässä maassa kolmella eri mantereella: Guatemala, Liberia, Sierra Leone, Uganda, Nepal, Kambodzha, Myanmar.

Naisten Pankki huolehtii varainhankinnasta, tiedottamisesta ja yhdessä yhteistyökumppaninsa Kirkon Ulkomaanavun kanssa valitsee avustuskohteet ja määrittelee avustustoiminnan muodot.

Varoja hallinnoi ja hankkeet toteuttaa Kirkon Ulkomaanapu. Kirkon Ulkomaanapu on kansainvälistä diakoniatyötä tekevä avustusjärjestö, joka ei tee lähetystyötä avustustyön ohella ja palvelee kaikkia tarvitsevia uskonnosta riippumatta.

Lisätietoa:

www.naistenpankki.fi

www.kirkonulkomaanapu.fi

e-mail:

naistenpankki(at)kirkonulkomaanapu.fi